Slide_01

slide_02

05_Publik_slider

HETASTE ROCKKLUBBEN

Liveklubben anordnar livespelningar varje fredag och lördag. Här kan man se konserter med både etablerade artister och lokala band på uppgång. Vi har bra ljud och ljus samt en scen och en lokal som passar perfekt för klubbkonserter.

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

På vår Facebooksida kan ni läsa senaste nytt om vad som händer på Liveklubben och hur man köper biljetter. Gå in och gilla vår sida för att inte missa någon viktig information.

KLASSISKT ROCKHAK

Liveklubben håller till i legendariska lokaler där det under flera decennier anordnats rockkonserter. I juli 1977 spelade exempelvis Sex Pistols här, och Liveklubben vill gärna föra den musikaliska traditionen vidare.

VANLIGA FRÅGOR


Oftast börjar första bandet spela kl 21. Vi brukar vara noga med att hålla tiderna, en konsert startar max 15 minuter efter utsatt tid.

Sista bandet (när vi ha tre band) går på klockan 23. Senast klockan 24 ska all livemusik vara slut.

Under konsertkvällar ingår garderobsavgiften oftast i entrén. Annars är priset 20kr.

Palatset är öppet till klockan 01. Det går alltså bra att stanna kvar en stund efter att banden slutat spela.

Förköp finns att köpa på Palatset. Vid större konserter finns förköp även på Tickster.

Palatset är en liten lokal som bara tar in 170 personer. Vid större konserter kan det därför snabbt bli slutsålt. Dessutom är förköp billigare.

Vid större konserter kan man köpa förköp via Tickster. Annars går det alltid att höra av sig till Palatset så kan vi lägga undan biljetter som betalas när du kommer.

Nej!

18år

Det är inga problem med vanlig publikfotografering med tex mobiltelefonen. Vid önskemål om mer avancerad fotografering, film- och ljudinspelning, kontakta alltid Palatset i förväg.

Liveklubben har aldrig ställt in en konsert och tänker inte göra det framöver heller. Enda giltiga skälet att ställa in är sjukdom, dödsfall och liknande, och skulle det ske får publiken tillbaka sina pengar om de köpt förköp.