HETASTE ROCKKLUBBEN

Liveklubben anordnar livespelningar varje fredag och lördag. Här kan man se konserter med både etablerade artister och lokala band på uppgång. Vi har bra ljud och ljus samt en scen och en lokal som passar perfekt för klubbkonserter.

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

På vår Facebooksida kan ni läsa senaste nytt om vad som händer på Liveklubben och hur man köper biljetter. Gå in och gilla vår sida för att inte missa någon viktig information.

KLASSISKT ROCKHAK

Liveklubben håller till i legendariska lokaler där det under flera decennier anordnats rockkonserter. I juli 1977 spelade exempelvis Sex Pistols här, och Liveklubben vill gärna föra den musikaliska traditionen vidare.

LINKÖPINGS MESTA BÄSTA ROCKHAK

Liveklubben anordnar konserter på Palatset i Linköping. Vi vill vara förstavalet för de lokala musikerna och ett naturligt val för större artister på turné. Vi samarbetar med studieförbundet. Bilda och föreningen Hell Yeah Rock Club, och anordnar spelningar inom alla musikgenrer, från visa och blues till synth, metal och punk. Under 1 år spelar ca. 200 band hos oss. Liveklubben består av : Sabo Ruya, Jörgen Larsson & Tobias Pettersson. LK har varit verksam i ca. 6 år